Safaritent XL de luxe

Safaritent XLRuimte en comfort op één van de mooiste plekken op onze camping…

De XL de luxe uitvoering is ingericht voor 5 personen. Een extra luxe en extra ruime tent, met een binnenruimte van maar liefts 37 m2. ‘s Nachts naar het toilet? Je hoeft de tent er niet voor uit, er is een (chemisch) toilet. Verder is er een Nespresso koffieapparaat, stromend water (dmv watertank), een keuken pakket, een BBQ startpakket en extra bergruimte.

Eettafel en keuken in de SafaritentIn een safaritent slaapt je (in je eigen slaapkamer) in een heerlijk ruim tweepersoons bed. Voor de kinderen staat er een ‘stoer’ stapelbed en een éénpersoons(vouw)bed klaar.

De safaritent is zeer compleet ingericht. Vakantiekleding, beddengoed en handdoeken is zo ongeveer het enige wat je zelf mee moet nemen. Voor een De kinderslaapkameroverzicht van wat er in de tent aanwezig is kun je terecht op de inventarislijst.

Je safaritent is voorzien van een ruime veranda en een grote luifel. De binnenruimte is riant; maar liefst 37 m2. Als je langer bent dan 2.20 dan moet je binnen bukken. Ben je korter, dan kan je overal rechtop staan. Alles voor een luxe kampeervakantie op een Indeling Safaritent-XL de luxerustige locatie.

Wanneer je wilt komen met meer dan 5 personen is dat natuurlijk geen enkel probleem. We kunnen voor kleine kindjes een extra campingbed verzorgen of wanneer je met 6 of 7 personen wilt komen plaatsen we een extra tentje met daarin 2 bedden.

De kampeerplaats van twee van onze XL de luxe tenten grenst aan de beek. Tussen de beek en de kampeerplaats is een afscherming geplaatst waardoor de beek voor kleine kinderen niet toegankelijk is en ze veilig bij de tent kunnen spelen. Onze derde safaritent XL de luxe staat op kampeerplaats 25.

Oh ja… natuurlijk staat er (voor de kinderen) een gevulde speelgoedkist klaar!

Klik hier voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid.
Klik hier voor een compleet overzicht van het aanwezige inventaris.
Klik hier voor onze tarieven.

De wisseldagen voor onze huuraccommodaties zijn op zaterdag en woensdag. Minimale lengte van het verblijf in een huuraccommodatie in het hoogseizoen is één week.