Kampeerplaatsen

Kampeerplaats op Camping La ChauderieOp camping La Chauderie zijn 65 kampeerplaatsen voor tenten, vouwwagens, caravans of campers. Het totale terrein is ruim 4 hectare groot.

Een deel van de camping bestaand uit terrassen. Op de verschillende niveaus zijn 6 straatjes, waar 4 tot 17 kampeerplaatsen aan grenzen. Door de Zomervakantie 2012hoogteverschillen op het terrein is er op veel kampeerplaatsen vrij uitzicht. De kampeerplaatsen zijn afgescheiden door middel van een variatie aan struiken en bomen.

TentenveldEen ander deel van de camping ligt aan een klein riviertje ‘La Burande’. Dit deel van de camping is wat meer schaduwrijk ten opzichte van het terrassen gedeelte. De plaatsen 13 t/m 18 grenzen direct aan dit riviertje. Voor de plaatsen 23 t/m 29 is een groot grasveld, op deze kampeerplaatsen kijk je ook uit direct op het riviertje.

Wanneer je kampeert en geen elektriciteit nodig hebt, is er ook een mooi tentenveld waar je kan staan.

De grootte van de kampeerplaatsen varieert van 80 tot ruim 200m2.

Wanneer je een kampeerplaats reserveert, kan je op het formulier je wensen aangeven, mbt bijvoorbeeld zon, schaduw, in de buurt van de speeltuin etc. We proberen hier dan zo veel mogelijk rekening mee te houden.

Klik hier voor een plattegrond van het terrein. Een kampeerplaats reserveren kan via het reserveringsformulier.