Juni = actiemaand!

Cascade du Gour des Chevaux3 weken verblijf voor de prijs van 2 weken. Dit geldt voor onze kampeerplaatsen, maar ook voor onze huurtenten en kampeerhuisjes!

In juni is de natuur op zijn mooist. Het loof aan de bomen is fris groen. De wilde bloemen bloeien volop en de lucht is vol van de geur van knalgele brem. Daarbij is de temperatuur  nog aangenaam om iets te ondernemen.

De directe omgeving van camping La Chauderie leent zich uitstekend voor een (semi)actieve vakantie.

De sportieve fietser kan op zijn of haar (electrische) fiets er op uit. Op de camping zijn overigens 2 electrische Smart e-bikes te huur.

Wandelaars kunnen bij ons hun hart ophalen. Vanaf de camping starten Wielrennen vanaf de campingmeerdere wandelingen en rondom de Puy de Sancy (de hoogste bergtop in de Auvergne Jeu de Boulesen vanaf camping La Chauderie heb je hier goed zicht op) is ruim 500 km aan zeer goed gemarkeerde wandelpaden te vinden. Lang, kort, pittig en/of makkelijk, iedereen kan genieten van de schitterende vergezichten.

Vele wandelingen en fietsroutes hebben we voor onze gasten beschikbaar op gps formaat. Bij voldoende animo wandelen we enkele keren per week in een kleine groep onder begeleiding van Wendy of Ronald.

Onze jeu-de-boules baan maakt overuren in juni. Logisch, want iedereen kan dit spel spelen. Het gaat immers niet om alleen om het winnen, hoewel…

In juni is de bar elke dag open voor een drankje en een gezellig praatje.
Heb je geen zin om zelf te koken? Dan verzorgen wij dat toch voor je!

Deze aanbieding geldt alleen wanneer je vooraf 3 weken reserveert. Je betaalt dan (exclusief toeristenbelasting en op basis van 2 personen en inclusief elektriciteit) niet € 462,- maar slechts € 308,-.
Omgerekend dus € 14,66 per nacht! Reserveren kan via het reserveringsformulier onder vermelding van ‘actiemaand’.

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een verblijf korter dan 21 nachten. Op vertoon van SVR, ANWB CampingKey of ACSI pas geldt een aantrekkelijk tarief van €. 18,-

Prijsvoorbeeld van onze huuraccommodaties, actieperiode 1 juni t/m 8 juli.
3 weken verblijf in een 4 persoons Tunneltent van €. 1050,- voor €. 700,-
3 weken verblijf in een 4 persoons Safaritent Grand Comfort van €. 1260,- voor €. 840,-
3 weken verblijf in een 5 persoons Safaritent XLdeLuxe van €. 1470,- voor €. 980,-
Vermelde prijzen zijn exclusief eindschoonmaak en toeristenbelasting)

De actieperiode loopt van 1 juni t/m 8 juli 2023.