Safaritent Grand Comfort

Safaritent Comfort - Camping La ChauderieInterieur Safaritent Comfort - Camping La ChauderieRuimte en comfort op één van de mooiste plekken op onze camping…

Onze Grand Comfort uitvoering is ingericht voor 4 personen. In een safaritent slaapt je (in je eigen slaapkamer) in een heerlijk ruim tweepersoons bed. Voor de kinderen staat er een ‘stoer’ stapelbed klaar.

De safaritent is zeer compleet ingericht. Vakantiekleding, beddengoed, handdoeken en een theedoek is zo ongeveer het enige wat je zelf mee moet nemen. Voor een overzicht van wat er in de tent aanwezig is kun je terecht op de inventarislijst.

Je safaritent is voorzien van een ruime veranda en een grote luifel. De binnenruimte is ruim; maar liefst 25m2. Als je langer bent Indeling Safaritent-Comfortdan 2.20 dan moet je binnen bukken. Ben je korter, dan kan je overal rechtop staan. Alles voor een luxe kampeervakantie op een rustige locatie.

Klik hier voor een actueel overzicht van de beschikbaarheid.
Klik hier voor een compleet overzicht van het aanwezige inventaris.
Klik hier voor onze tarieven.

De wisseldagen voor onze huuraccommodaties zijn op zaterdag en woensdag. Minimale lengte van het verblijf in een huuraccommodatie in het hoogseizoen is één week.