Welkom

Wendy Osinga en Ronald Ton heten je van harte welkom op Camping La Chauderie.

We hopen dat je na het zien van deze korte clip een goed beeld hebt van de ligging, de faciliteiten en de sfeer op onze camping.

Er is ook een langere film waarin we je 2 dagen mee nemen op de camping en ook laten we je alvast wat meer van de omgeving zien.

Onze camping ligt bij het mooie dorp ‘La Tour d’Auvergne’, precies in het midden van Frankrijk op slechts 860 kilometer vanaf Breda en op 800 kilometer vanaf Antwerpen.

Camping La Chauderie ligt in de regio Auvergne en om preciezer te zijn in het departement Puy-de-Dôme.

Puy de SancyZeer veel en erg goed aangegeven wandelroutes, geweldige faciliteiten voor mountainbikers en uitdagende tochten voor sportieve fietsers is slechts een greep uit de activiteiten in de directe omgeving van onze camping.

Bij ons ‘om de hoek’ ontspringt de rivier de Dordogne en op slechts 15 minuten lopen is Waterval op Camping La Chauderieeen meer waar je lekker kan zwemmen (er is een badmeester aanwezig) en/of relaxen.

Familiecamping La Chauderie ligt aan het riviertje La Burande. Je kan hier prima dammen bouwen en het water zorgt voor verkoeling. Op de camping is een waterval van ongeveer 6 meter hoogte.

Kampeer je met een tent, vouwwagen, caravan of camper? We hebben mooie en ruime kampeerplaatsen.

Een compleet ingerichte tent of huisje huren kan bij ons ook. We hebben Tunneltenten, Safaritenten en Kampeerhuisjes beschikbaar.

Om alvast een goed beeld te krijgen van wat de omgeving te bieden heeft kan je ook terecht op de sites van het Office du Tourisme: AuvergneVolcanSancy en Sancy.