Welkom

Reserveren zonder aanbetaling

Naar aanleiding van de maatregelen omtrent het coronavirus, vragen we (totdat de maatregelen opgeschort zijn) geen aanbetaling.

Op deze manier kan je met een gerust hart bij ons reserveren en behoud je toch alle vrijheid.

Zodra de maatregelen opgeschort zijn, nemen we contact met je op en vragen we een aanbetaling voor de gemaakte reservering.

Wendy Osinga en Ronald Ton heten je van harte welkom op Camping La Chauderie.

Onze camping ligt bij het mooie dorp ‘La Tour d’Auvergne’, precies in het midden van Frankrijk op slechts 860 kilometer vanaf Breda en op 800 kilometer vanaf Antwerpen.

Het zwemmeer in La Tour d' AuvergneCamping La Chauderie ligt in de regio Auvergne en om preciezer te zijn in het departement Puy-de-Dôme.

Zeer veel en erg goed aangegeven wandelroutes, geweldige faciliteiten voor mountainbikers en uitdagende tochten voor Puy de Sancysportieve fietsers is slechts een greep uit de activiteiten in de directe omgeving van onze camping.

Bij ons ‘om de hoek’ ontspringt de rivier de Dordogne en op slechts 15 minuten lopen is een meer waar je lekker kan zwemmen (er is een badmeester aanwezig) en/of relaxen.

FWaterval op Camping La Chauderieamiliecamping La Chauderie ligt aan het riviertje La Burande. Je kan hier prima dammen bouwen en het water zorgt voor afkoeling. Op de camping is een spectaculaire waterval van ongeveer 6 meter hoogte. Klik hier voor meer informatie.

Kampeer je met een tent, vouwwagen, caravan of camper? We hebben mooie en ruime kampeerplaatsen.

Een compleet ingerichte tent of huisje huren kan bij ons ook. We hebben Tunneltenten, Safaritenten en Kampeerhuisjes beschikbaar.