Laagseizoen

Wandelen in de AuvergneEnkele steekwoorden die bij het kamperen in voor- of naseizoen horen zijn: rust, natuur, gezelligheid, voordeel.

Kamperen buiten het hoogseizoen is een bewuste keuze voor meer rust. Nu is het ook niet zo, dat Camping La Chauderie in het hoogseizoen een luidruchtige camping is. Integendeel.

Cascade du Gour des ChevauxDe natuur is op z’n mooist in de maanden mei, juni en september. Wilde orchideeën bloeien op de camping.
Knalgele brem steekt fel af bij de roodbruine Saler-koeien. Verse groene bladeren in ontelbare groentinten en de geur van vers gras.

Wandelen in deze schitterende omgeving is adembenemend. Verschillende wandelingen Jeu de Boulesstarten vanaf de camping.
De directe omgeving van camping La Chauderie kenmerkt zich door een bijzonder mooi landschap. Immers, onze camping ligt in een voormalig vulkaangebied met prachtige vergezichten.

Regelmatig organiseren we een jeu de boules middag en gezamenlijke maaltijden. Een leuke gelegenheid om (vakantie)ervaringen en tips uit te wisselen.

Ben je in het bezit van een ACSI CampingCard, Best Deal, ANWB Camping Key of ben je donateur van SVR (Stichting Vrije Recreatie) dan kampeer je bij ons in het laagseizoen voor slechts € 18,- per nacht.